Tässä alun henkilöitä, uudistan kuvat pian, kun ei kamera-asetukset olleet täysillä kuvia ottaessa ;s

Jutta (lapsena)
jutta.jpg
Kaikki tolkuttivat Jutalle, kuinka hän oli äitinsä näköinen, ruskeat silmät, tummanruskeat hiukset ja koko naama kuulemma oli peritty hänen äidiltään. Kerran Elisa halusi tehdä Jutasta aivan äidin näköisen, ja leikkasi Jutan hiukset, ja värjäsi niihin raidat...
Jutta ei kuitenkaan ole mikään pikkuteini, vaan leikkii lapsien leikkejä ja käyttää lapsien vaatteita :)
Elisan lähtö saa kuitenkin hänet muuttumaan nopeasti.
-"Kun katsot peiliin, näet äitisi" Jutalle sanottiin.

Elisa
elisa.jpg
Elisa. Pienen Elisan äidinvaistot heräsivät jo todella nuorena, kun Jutta syntyi. Jutan ja Elisan äiti kuoli rankkaan synnytykseen, joten Elisa päätti, että hänen oli oltava Jutalle toinen äiti. Elisa ei kuitenkaan halunnut muistuttaa liikaa Jutan oikeaa äitiä, joten värjäsi hiuksensa punaisiksi, Elisan taas sanotaan tulleen isäänsä. Jutalle Elisa oli todella rakas.

"Faija" eli Jussi
jutanfaija.jpg
Jussi oli toki Jutalle rakas, mutta aina Jutta ei voinut olla sitä mieltä isästään. Elisa kyllästyneenä Jussiin lähti kotoa varsin nopeasti, ja Jutta jäi yksin Jussin luo, yksin. Jussi ei varsinaisesti surenut kuollutta vaimoaan, tai ei ainakaan näyttänyt sitä...

Kauppias Peter
kauppiaspeter.jpg
Peter on maahanmuuttaja, peräisin Gambiasta, Afrikasta, ja halusi ruveta ansaitsemaan rehellistä rahaa. Hän perusti wanhan ajan kaupan kuntalaisten riemuksi.

Bella Garnier
bella.jpg
Bella Garnier, salamyhkäinen Jutan perheen asunnon vuokran rahoittaja. Bella tekisi mitä vain päästäkseen Jussin kimppuun, ja myös päästäkseen eroon Jutasta, Bella ei pidä lapsista.